Uw Toyota specialist regio Pijnacker voor onderhoud en apk

Dé onderhoud specialist voor uw Toyota in regio Pijnacker!

Kneppers Autobedrijf is als VETOS dealer gespecialiseerd in Toyota en is door de VETOS aangesteld voor de regio Pijnacker.

Elk VETOS lid is gespecialiseerd in Toyota en dient aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, zo ook Kneppers Autobedrijf.

Het VETOS dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Toyota, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud, apk & reparatiesgarantieleasefinancieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud in Pijnacker voor Toyota

VETOS dealer en merkspecialist voor Toyota, Kneppers Autobedrijf is een vertrouwd adres in de regio Pijnacker voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Toyota. De monteurs van de VETOS dealers zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Toyota en laten zich zeer geregeld bijscholen bij de Toyota importeur! Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Wij doen onderhoud en APK voor alle merken, dus u bent met elk automerk van harte welkom!

Gewoon aankomen is het allerbeste!

Online Online afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

079 361 0910 info@kneppersautobedrijf.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 079 361 0910

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×