Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Voor onderhoud en APK aan uw auto bent u bij Kneppers Autobedrijf B.V. in Zoetermeer aan het juiste adres! Hetzelfde geldt voor schade en reparatie. En dat allemaal tegen duidelijke prijzen. Dus geen verrassingen, maar klare taal! Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Natuurlijk beschikken wij over originele (Toyota)onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft.   

Goedkopere onderdelen? 
Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de fabriekgarantie valt, is het soms financieel beter om goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen te gebruiken. Zelfs gebruikte onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Deze goedkopere onderdelen voldoen aan de eisen van de fabrikant en mogen dus gewoon gemonteerd worden! Wij informeren u graag over deze mogelijkheden en adviseren u graag!

Gratis APK?
Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend.  

Alle merken welkom!
Uiteraard kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel niet alleen met uw Toyota bij ons terecht, ook andere merken zijn welkom!. Onze testapparatuur is geschikt voor nagenoeg alle merken en van alle merken kunnen we de technische informatie verkrijgen. Dit geldt ook voor onderdelen en mogelijke goedkopere alternatieve onderdelen! Onze monteurs worden niet alleen bij de importeur voor Toyota opgeleid, maar zijn "allround", waardoor er een breed kennisniveau aanwezig is. Alle handelingen in onze werkplaats vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden. Uiteraard is een leenauto en leenfiets bij ons beschikbaar!

Maak hier uw Afspraak

autobedrijf logo2

Rokkeveenseweg Zuid 159
2718 EM Zoetermeer
079 361 09 10
info@kneppersautobedrijf.nl

googlemaps

facebook breed