Honda Jazz Hybrid

NU VANAF €23.790,-

NIEUWE E:HEV HYBRID

De Jazz en Jazz Crosstar

De Jazz zal voor het eerst in Europa uitsluitend verkocht worden met een geavanceerde hybride aandrijflijn. De gloednieuwe Jazz is voorzien van de nieuwe e:HEV-badge van Honda.

Het e:HEV-systeem is opnieuw ontwikkeld voor de Jazz en ontworpen om een aangename rijervaring te bieden. Het bestaat uit twee compacte en krachtige elektromotoren die verbonden zijn met een 1,5-liter DOHC i-VTEC-benzinemotor. De elektrische aandrijfmotor draait tot 13.300 rpm om een hoog koppel van maximaal 253 Nm te genereren voor een aanzienlijke versnelling bij lage snelheden. De totale output bedraagt 109pk/80 kW. Dit brengt de auto binnen 9,4 seconden naar 100 km/u en biedt een maximumsnelheid van 175 km/u.

De geavanceerde e:HEV hybride schakelt naadloos tussen drie verschillende rijmodi:

 • EV Drive: de lithium-ionbatterij levert rechtstreeks stroom aan de elektrische aandrijfmotor.
 • Hybrid Drive: de benzinemotor levert vermogen aan de elektrische generatormotor, die op zijn beurt vermogen levert aan de elektrische aandrijfmotor.
 • Engine Drive: de benzinemotor is direct verbonden met de wielen via de koppeling.

Slimme indeling voor een ongekend gevoel van ruimte

Bij het ontwikkelen van de nieuwe Jazz werkten de ingenieurs van Honda nauw samen met
het ontwerpteam om ervoor te zorgen dat de auto de toonaangevende binnenruimte behield
die kenmerkend was voor eerdere generaties. De bagageruimte (met achterbank omhoog)
begint vanaf 298 liter en kan worden vergroot tot een indrukwekkende 1203 liter (achterbank
omlaag, tot het dak). Dit hebben ze weten te bereiken door de hybride aandrijfonderdelen
slim weg te werken in het chassis en in het motorcompartiment.

Nieuwe, intuïtieve connectiviteit

De systeeminterface is op dezelfde manier te navigeren als een smartphone, met veegbesturing om door pagina’s en lijsten te bladeren. Het display kan worden geconfigureerd voor elke gebruiksvereiste, met aanpasbare snelkoppelingen naar veelgebruikte functies en audiobronnen. Verbonden infotainment diensten zijn toegankelijk via het touchscreen of via spraak, inclusief weer, parkeerlocaties, muziek, navigatie, locatiebepaling en telefoondiensten. De uitgebreide suite van ingebouwde apps kunnen worden aangevuld met smartphone mirroring via ingebouwde Android Autoen Apple ondersteuning (vanaf Elegance uitvoering). De gloednieuwe Jazz is tevens geschikt voor een wifi CarPlay hotspot (vanaf Elegance uitvoering).

Honda Personal Assistant

De verbonden diensten en toepassingen die te bedienen zijn via het geavanceerde touchscreen, zijn ook te activeren met stemopdrachten via de Honda Personal Assistant. De intuïtieve Honda Personal Assistant – voor het eerst gezien in de Honda e – is een slimme kunstmatige intelligentie (AI) die gebruik maakt van slimme, op instructies gebaseerde, natuurlijke gesprekken en contextueel begrip om toegang te bieden tot een reeks online diensten.

‘Honda SENSING’ actieve veiligheidstechnologie

De nieuwe Honda Jazz wordt standaard geleverd met een bestuurders hulpmiddelen pakket met  avanceerde veiligheidsfuncties en zoals een nieuw ontwikkelde breedbeeldcamera aan de voorzijde die het gezichtsveld verbetert. Het Collision Mitigation Brake System van Honda kan nu ook ’s nachts gebruikt worden om voetgangers en of in het traject fietsers te detecteren, en schakelt nu de remmen in wanneer tegenliggers opeens afslaan van de auto komen.

Voor het eerst wordt de Jazz nu standaard geleverd met Adaptive Cruise Control en Lane Keep Assist System. Evenals het Road Depart ure Mitigation System, dat de bestuurder helpt niet van de weg af te wijken door deze te waarschuwen wanneer het systeem detecteert dat het voertuig een rijstrookmarkering kruist of de buitenrand van een bestrating , of tegemoetkomende voertuigen nadert. Bl ind Spot Information (blindehoekinformatie), samen met Cross Traffic Monitor (monitor voor kruisend verkeer) blijven ook standaard op Executive uitrusting.
Intelligent Speed Limiter herkent verkeersborden en stelt de snelheidslimiet in. Auto HighBeam Head lights (automatisch grootlicht) en Traffic Sign Recognition blijven allemaal onderdeel van Honda SENSING’s aanbod op de nieuwe Jazz.
Passieve veiligheid is net zo belangrijk voor Honda als actieve veiligheid, en om inzittenden te beschermen in geval van een ongeluk, is de gloednieuwe Jazz nu uitgerust met tien airbags inclusief een nieuwe airbag middenvoor. Deze innovatieve airbag in het midden is geïntegreerd in het midden van de rugleuning van de bestuurdersstoel en rolt uit bij een aanrijding, waardoor de hoofden van de inzittenden worden beschermd bij botsingen.

Offerte aanvragen

   
TECHNISCHE SPECIFICATIES
 • Honda Personal Assistant
 • Honda SENSING
 • Auto HighBeam Headlights
 • e:HEV hybride technologie
 • Lcd Touchscreen
 • Smartphone Link ( Android/Apple )
 • Wifi-hotspot
 • Magic Seats
 • Elektrische ruiten (voor- en achteraan)
 • Airbags (vooraan, achteraan en zijdelingse)

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

079 361 0910 info@kneppersautobedrijf.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 079 361 0910

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×