CR-V HYBRID

NU VANAF €42.220,-

NIEUWE HYBRIDE PRESTATIES MET DE HONDA CR-V HYBRID

 

NIEUWE HYBRIDE PRESTATIES MET DE HONDA CR-V HYBRID

Responsief, soepel, efficiënt. Dat zijn drie van de voordelen die u zult ervaren met de volledig nieuwe CR-V Hybrid. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze, aangename rijervaring tijdens iedere rit.

Bekijk onze voorraad Vraag een offerte aan

CRV prijslijst  CRV accessoirelijst  CRV brochure

MAAK KENNIS MET DE HYBRID

Weer een mijlpaal voor de Honda CR-V. De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.

TOPSCORE VOOR VEILIGHEID

Onze nieuwe CR-V heeft het maximumaantal van vijf sterren gekregen in de meest recente veiligheidstests van Euro NCAP. Onze toewijding aan veiligheid ligt aan de basis van alles wat wij doen. Een veiligere auto is net zo belangrijk als het plezier dat u tijdens het rijden ervaart. Het innovatieve design van de nieuwe CR-V biedt de meest uitgebreide combinatie van veiligheidstechnologieën in zijn klasse en wordt aangevuld met Honda Sensing™, een suite actieve technologieën voor veiligheid en bestuurdersassistentie.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES
  • Apple Carplay
  • Head Up Display (HUD)
  • Verwarmde voor- en achterstoelen
  • Verwarmd stuurwiel
  • Rijweg assisenttie
  • Dodehoek informatie

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

079 361 0910 info@kneppersautobedrijf.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 079 361 0910

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×